Ny professor i radiologi forsker i frysebehandling af nyretumorer Overlæge og ph.d. Ole Graumann er blandt Europas førende forskere inden for frysebehandling af nyrekræft. Nu er han udnævnt til professor i radiologi ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet.

Ole Graumann er nyudnævnt professor i radiologi ved Syddansk Universitet. I sin forskning har han særligt fokus på frysebehandling af nyretumorer, klinisk ultralyd samt kunstig intelligens inden for billeddiagnostik og er desuden kendt for et udgangspunkt i bredt tværfagligt samarbejde.  Det skriver Syddansk Universitet i en pressemeddelelse. Ole Graumann er blandt de førende eksperter i Europa inden for frysebehandling af nyrekræft, og hans forskning har været en medvirkende faktor til, at både Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital har opnået stor...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind