Superhospital i Aarhus får måske ny tidsplan Arbejdet med at få bygningerne på det nye hospital i Skejby klar til drift er mere kompliceret end forventet. Regionsrådet skal nu beslutte om projektets overordnede tidsplan kan skubbes.

Projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital i Aarhus har været igennem de første afleveringsforretninger med entreprenørerne og den efterfølgende proces omkring overdragelse og klargøring af bygningerne til Aarhus Universitetshospital. Erfaringerne herfra har vist, at der er brug for mere tid til udbedring af fejl og mangler, indregulering af tekniske anlæg, indhentning af byggeteknisk dokumentation og andre aktiviteter i forbindelse med processen op mod ibrugtagning af bygningen, skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse. Derfor skal Hospitalsudvalget for Region Midtjylland 30. november drøfte...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind