Sundhedsvæsen i en ond cirkel

Kære læsere Jeg har – må jeg indrømme – været fraværende fra bloggen uacceptabelt længe. Der er selvfølgelig en masse grunde. Nogle af dem kommer ikke jer ved, men andre gør, og giver formentligt stof til en masse indlæg fremover. Jeg har bl.a. haft en hel masse familiebesøg og siddet og revet små hårtotter ud af mit lille hoved i grublerier over hvad et ansættelsesudvalg gerne vil have. Helt tilbage i februar skrev jeg et udkast om Grønlands sundhedspolitik. Det...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind