Sundhedsvæsen i en ond cirkel

Kære læsere Jeg har – må jeg indrømme – været fraværende fra bloggen uacceptabelt længe. Der er selvfølgelig en masse grunde. Nogle af dem kommer ikke jer ved, men andre gør, og giver formentligt stof til en masse indlæg fremover. Jeg har bl.a. haft en hel masse familiebesøg og siddet og revet små hårtotter ud af mit lille hoved i grublerier over hvad et ansættelsesudvalg gerne vil have. Helt tilbage i februar skrev jeg et udkast om Grønlands sundhedspolitik. Det...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement