Sundhedsstyrelsen erstatter ikke vicedirektør Stillingen som sundhedsfaglig vicedirektør i Sundhedsstyrelsen vil ikke blive genbesat. I stedet opretter ledelsen et sundhedsfagligt direktionsforum, som består af fire lægelige chefer og den nuværende direktion.

Sundhedsstyrelsen vil ikke finde en afløser til Claus Munk Jensens stilling som sundhedsfaglig vicedirektør. I stedet skal et sundhedsfagligt direktionsforum med fire lægelige chefer i samarbejde med den nuværende ledelse drøfte beslutninger på det sundhedsfaglige område. »Med den nye struktur sikrer vi, at de sundhedsfaglige kompetencer er stærkt til stede i de øverste ledelsesbeslutninger og ved at inddrage alle fire lægelige chefer, styrker vi samtidig sammenhængen mellem forebyggelse, planlægning, tilsyn og uddannelse i Sundhedsstyrelsens arbejde,« siger Sundhedsstyrelsens direktør Jesper Fisker....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind