»Afdelingerne på Aarhus Universitetshospital og Rigshospitalet er enige om rammerne for aftalen, og vi er ved at sikre de økonomiske midler til den ekstra opgave, der ligger i at udvælge patienter,« siger ledende overlæge Morten Høyer.

Center for partikelterapi klar til at modtage patienter fra hele landet Aarhus Universitetshospital har stort set alle samarbejdsaftaler om partikelterapi på plads. Dansk Center for Partikelterapi  er dermed klar til at tilbyde behandling til efteråret.

Fra oktober er Dansk Center for Partikelterapi på Aarhus Universitetshospital klar til at modtage patienter fra hele landet. Ifølge ledende overlæge Morten Høyer er centret snart i mål med at forhandle samarbejdsaftaler med alle landets kræftafdelinger hjem. Afdelingerne er enige om samarbejdsformen, og ifølge Morten Høyer mangler udelukkende at få styr på de økonomiske rammer, når kræftpatienter fra Rigshospitalet skal henvises til partikelterapi på Aarhus Universitetshospital. »Afdelingerne på Aarhus Universitetshospital og Rigshospitalet er enige om rammerne for aftalen, og vi...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind