Sundhedsministeren vil ikke svare på, om hun har tillid til Styrelsen for Patientsikkerhed Det er vigtigt at se fremad, styrke dialogen og komme over de forskellige opfattelser af, hvad der skal journaliseres, og hvad der er strafbart. Det siger Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), der ikke vil svare på, om hun har tillid til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Lægerne er sure. Rigtigt sure. Og målet for deres vrede er Styrelsen for Patientsikkerhed. Op imod 10.000 læger har således skrevet under på det, lægerne kalder »et mistillidsvotum til styrelsens linje og fremfærd«. Dagens Medicin har derfor interviewet sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) for at spørge hende, hvad hun mener om protesten, og om hun selv har tillid til Styrelsen for Patientsikkerhed, som hun har ansvaret for. Dagens Medicin: Ellen Trane Nørby, hvad siger du til, at næsten 10.000 læger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind