Styrelse: Øget overvågning vil mistænkeliggøre alle ansatte
Foto: Jan Norddal

Styrelse: Øget overvågning vil mistænkeliggøre alle ansatte Øget overvågning af personale er ikke en løsning, når sygehuse skal sikre, at den såkaldte ‘Christina-sag’ ikke gentager sig. Det vil mistænkeliggøre alle sundhedsfaglige, mener sektionsleder i Styrelsen for Patientsikkerhed. 

En optrapning af overvågning af sundhedsfagligt personale, herunder tv-overvågning i medicindepoter, vil skade hospitalskulturen mere, end den vil gavne den.  Det siger overlæge og sektionsleder i Styrelsen for Patientsikkerhed Bente Møller, efter at tidligere overlæge på sygehuset i Nykøbing Falster Niels Lundén foreslår, at overvågning af medicinrum og blodprøver af alle dødsfald på hospitalerne kan øge sikkerheden for personale og patienter på landets hospitaler. »Der er mange tusinde sundhedspersoner, der går på arbejde hver dag og helst ikke skal mistænkeliggøres,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind