Lægen, der startede­ ‘Christina-sagen’, ­efterlyser handling
Niels Lundén var indtil foråret 2018 overlæge på akutmodtagelsen på Nykøbing Falster Sygehus. Christina-sagen blev den direkte årsag til, at han skiftede til sin nuværende stilling som kommunallæge i Guldborgsund Kommune.Foto: Scanpix

Lægen, der startede­ ‘Christina-sagen’, ­efterlyser handling Overvågning af medicinrum og blodprøver af alle dødsfald på hospitalerne kan være løsninger, som kan være med til at sikre, at vi ikke får en ny ‘Christina-sag’, hvor en sygeplejerske fik 12 års fængsel for fire drabsforsøg på patienter. Det mener tidligere overlæge på sygehuset i Nykøbing Falster, Niels Lundén.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.