Store fremskridt, men medicin er ikke nok
»Jeg glæder mig til at få ny inspiration til, hvordan vi kan forbedre indsatsen over for patienterne,« siger professor Kim Hørslev-Petersen, Dansk Gigthospital i Sønderborg.

Store fremskridt, men medicin er ikke nok De biologiske lægemidler har bragt os 90 pct. henad vejen, men en tredjedel af patienterne har fortsat smerter og træthed, siger professor Kim Hørslev-Petersen, Dansk Gigthospital i Sønderborg.

Når professor Kim Hørslev-Petersen, Dansk Gigthospital i Sønderborg, deltager på EULAR, er det især med fokus på patientaspektet. »Med introduktionen af de biologiske lægemidler er vi nået 90 pct. af vejen. Og ja, patienterne har fået det bedre, og det generelt meget bedre end tidligere med de reumatologiske patienter. Men vi må ikke glemme, at vi ikke kan klare os med medicin alene. Der er andre, vigtige aspekter. En tredjedel af de patienter, der er i behandling med de biologiske...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind