Stephanie Lose
Foto: Danske Regioner

Stephanie Loses sidste tale som formand for Danske Regioner: »Vi kan ikke bare fortsætte, som vi plejer« Danske Regioner afholdt torsdag 24. marts den årlige generalforsamling, og i den anledning holdt Stephanie Lose sin sidste formandstale. Her opfordrede hun blandt andet kraftigt til politisk handling på sundhedsvæsenets rekrutteringsudfordring.

Torsdag 24. marts holdt Stephanie Lose sin sidste tale som formand for Danske Regioner i forbindelse med Danske Regioners generalforsamling i Århus. Her overgav hun også officielt formandsposten til Anders Kühnau (S), som i november sidste år blev valgt til ny formand af et flertal i Danske Regioners bestyrelse. Stephanie Lose benyttede desuden lejligheden til at komme med en række opfordringer til regeringen. Heriblandt omtalte hun det akutte behov for en politisk indsats i forhold til den personalemangel, der præger det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind