Sotagliflozin reducerer risikoen for hjerte-kar-tilfælde hos patienter med type 2-diabetes To studier i New England Journal of Medicine viser, hvor meget SGLT-2-hæmmeren sotagliflozin kan gøre for patienter med type 2-diabetes og nyresygdom eller type 2-diabetes og for nylig forværret hjertesvigt.

To studier peger på de overvældende fordele for patienter med type 2-diabetes ved behandling med en SGLT-2-hæmmer som sotagliflozin. I to nye studier, der begge er publiceret i New England Journal of Medicine, viser forskere, at sotagliflozin kan give patienter med type 2-diabetes og nyresygdom eller type 2-diabetes og for nylig forværret hjertesvigt en helt klar overlevelsesfordel. Resultaterne får en af forskerne bag studierne til at hæve armene højt i vejret. »Med resultaterne fra disse to studier står det nu...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind