Smertelæge: »Medicinsk cannabis er uberettiget blevet dæmoniseret«
Mange medier har i dag omtalt et stort studie af medicinsk cannabis, der skulle vise at det ingen smertelindrende effekt har. Men det er en fejlfortolket konklusion af studiet, da legal, medicinsk anvendelse af cannabis ikke tidligere har været mulig, er meta-analysen nemlig ikke baseret på randomiserede undersøgelser af produkterne, siger pensioneret overlæge i palliativ behandling, Torben Ishøy.Foto: Privat

Smertelæge: »Medicinsk cannabis er uberettiget blevet dæmoniseret« Flere medier har rapporteret, at cannabis i følge en stor international meta-analyse ikke har nogen smertelindrende effekt. Men det er en misforståelse af analysens konklusion og en uberettiget dæmonisering af medicinsk cannabis, mener pensioneret overlæge i palliativ behandling, Torben Ishøy.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.