Sjællands Universitetshospital ansætter Morten Ziebell som lægefaglig vicedirektør
Som lægefaglig vicedirektør får Morten Ziebell bl.a. en vigtig rolle i udviklingen af både klinik, forskning og den nye lægeuddannelse, der hører til på Sjællands Universitetshospital. Samtidig skal hospitalet fra efteråret 2022 og frem til 2026 trinvist flytte ind i det nye byggeri i Køge.

Sjællands Universitetshospital ansætter Morten Ziebell som lægefaglig vicedirektør Efter sommerferien bliver Morten Ziebell ny lægefaglig vicedirektør for Sjællands Universitetshospital.

Hjerne- og nervekirurgi bliver skiftet ud med ledelse, når Morten Ziebell, cheflæge for Rigshospitalets Afdeling for Hjerne- og Nervekirurgi, tiltræder som ny lægefaglig vicedirektør for Sjællands Universitetshospital. 45-årige Morten Ziebell har haft fokus på at styrke forskningsindsatsen betydeligt og samtidig skabe et godt og trygt arbejdsmiljø for medarbejderne gennem coronakrisen på afdelingen, hvor han har været cheflæge siden 2019. Det fokus tager han med sig videre. »Som leder er en af mine vigtigste opgaver at skabe et trygt og rart...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind