Som lægefaglig vicedirektør får Morten Ziebell bl.a. en vigtig rolle i udviklingen af både klinik, forskning og den nye lægeuddannelse, der hører til på Sjællands Universitetshospital. Samtidig skal hospitalet fra efteråret 2022 og frem til 2026 trinvist flytte ind i det nye byggeri i Køge.

Sjællands Universitetshospital ansætter Morten Ziebell som lægefaglig vicedirektør Efter sommerferien bliver Morten Ziebell ny lægefaglig vicedirektør for Sjællands Universitetshospital.

Hjerne- og nervekirurgi bliver skiftet ud med ledelse, når Morten Ziebell, cheflæge for Rigshospitalets Afdeling for Hjerne- og Nervekirurgi, tiltræder som ny lægefaglig vicedirektør for Sjællands Universitetshospital. 45-årige Morten Ziebell har haft fokus på at styrke forskningsindsatsen betydeligt og samtidig skabe et godt og trygt arbejdsmiljø for medarbejderne gennem coronakrisen på afdelingen, hvor han har været cheflæge siden 2019. Det fokus tager han med sig videre. »Som leder er en af mine vigtigste opgaver at skabe et trygt og rart...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement