Samarbejdsprojekt mellem hospital og kommune slog fejl Et storstilet fynsk forsøg på at indføre en samarbejdsmodel mellem praktis, sygehus og kommuner har slået fejl, konkluderer evaluering fra KORA. Lægerne har for travlt til at kunne være tovholdere.

Færre genindlæggelser og hurtigere tilbage på jobbet. Det var målet med et storstilet samarbejdsprojekt imellem Odense Universitetshospital, Odense Kommune og de praktiserende læger.  Men målet blev ikke nået for to patientgrupper i projektet., Integrated Care (IC). Det viser evaluering fra Det Nationale Institut for Kommuners og regioners Analyse og Forskning (KORA).  De ældre medicinske patienter var mere på hospitalet i perioden, og patienter med stress, angst eller depression var sygemeldt i længere tid.  »Vores evaluering viser, at dette storstilede projekt,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind