Silkeborg holder døgnåbent for kroniske patienter

Silkeborg holder døgnåbent for kroniske patienter Patienterne kan undgå omveje til behandling og i stedet tage direkte kontakt til det døgnåbne ambulatorium, hvis de oplever en opblussen i deres sygdom. Et nyt projekt for kroniske patienter er netop begyndt på Regionshospitalet Silkeborg.

Kroniske patienter kan døgnet rundt komme direkte i behandling på Regionshospital Silkeborg, hvis deres sygdom blusser op. Det er omdrejningspunktet for et nyt projekt på. Et pilotprojekt har kørt i efteråret, og 1. januar begyndte det endeligt. Tidligere har ambulatorierne haft en bestemt åbningstid, men det er slut nu, forklarer Ulrich Fredberg, ledende overlæge på Diagnostisk Center, Regionshospital Silkeborg. »Hidtil har det været sådan, at når vi går hjem, tager de praktiserende læger over og passer de patienter, de har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind