Roen sænker sig

At finde sin indre grønlænder frem og lære at tro på at alting ordner sig 1 1/2 måned i Grønland og nu kan jeg endelig mærke roen begynder at falde over mig. Jeg har haft alt for meget af det danske stress og planlægningsvanvid med mig herop, og det er nu en tung bagage. Mange mange års studier, eksamenslæsninger, ikke mindst denne sommer hvor den blev krydret med ny turnusordning og strejke i daginstitutioner. Jeg er jo nærmest blevet indoktrineret...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement