Roen sænker sig

At finde sin indre grønlænder frem og lære at tro på at alting ordner sig 1 1/2 måned i Grønland og nu kan jeg endelig mærke roen begynder at falde over mig. Jeg har haft alt for meget af det danske stress og planlægningsvanvid med mig herop, og det er nu en tung bagage. Mange mange års studier, eksamenslæsninger, ikke mindst denne sommer hvor den blev krydret med ny turnusordning og strejke i daginstitutioner. Jeg er jo nærmest blevet indoktrineret...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind