Foto: Region Hovedstaden

Region Hovedstaden ansætter Anne Skriver Andersen som koncerndirektør Anne Skriver Andersen er tiltrådt som koncerndirektør i Region Hovedstaden. Hun har været konstitueret i stillingen siden juni, og tirsdag aften godkendte Regionsrådet fastansættelsen.

Regionsrådet i Region Hovedstaden godkendte i går, tirsdag, at Anne Skriver Andersen fastansættes som koncerndirektør i regionens øverste ledelse. Det skriver Region Hovedstaden i en pressemeddelelse. Politikerne i regionen har valgt at trække på en af regionens egne erfarne ledere ved besættelsen af stillingen som koncerndirektør. Anne Skriver Andersen er hentet fra en stilling i regionens Center for Sundhed, hvor hun har været direktør siden 2016. Hun har været konstitueret i stillingen som koncerndirektør i regionens koncerndirektion siden juni. Med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind