Psykologer glæder sig til modernisering i regeringsgrundlag
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Psykologer glæder sig til modernisering i regeringsgrundlag Som en del af regeringsgrundlaget lægger den nye SVM-regering op til at modernisere psykologsystemet. Dansk Psykolog Forenings formand er enig i, at området skal nytænkes, og hun håber på at blive inviteret med i arbejdet.

I det 63 sider lange regeringsgrundlag, der beskæftiger sig med alt fra forsvarspolitik til bred velfærd, er der malet med den meget brede pensel, når det kommer til den del af den 10-årige psykiatriplan, der varetages af psykologerne. ‘Der gennemføres desuden en gennemgribende modernisering af psykologsystemet, så det matcher det ændrede sygdomsbillede, hvor flere lider af angst og depression, og så patienterne sikres egentlige rettigheder til hurtig behandling. Styrkede digitale tilbud og geografisk tilgængelighed indgår som væsentlige parametre i moderniseringen,’...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind