Ifølge Mireille Lacroix, næstformand i PLO, giver det absolut god mening, at regeringen og dens aftalepartier vil gøre ordningen om gratis psykologhjælp til 18-24-årige permanent.

Aktører om gratis psykologbehandling til 18-24 årige: Rigtigt at prioritere den aldersgruppe Gratis psykologbehandling til 18-24 årige med let til moderat angst eller depression gøres permanent med den nye finanslovsaftale. Det er den rigtige aldersgruppe at prioritere, lyder det fra både Dansk Psykologisk Forening og PLO. Ventetiden på behandling er dog et uløst problem.

Søndag aften lagde regeringen og aftalepartierne den nye finanslovsaftale frem i offentligheden. Her kunne man blandt andet læse, at den nuværende forsøgsordning med gratis psykologbehandling for de 18-24 årige med let til moderat angst eller depression nu gøres permanent.  Som praktiserende læge er det generelt frustrerende at henvise til psykologhjælp, fordi ventetiden er så lang Mireille Lacroix, næstformand i PLO og praktiserende læge i Stenstrup En manøvre, der er afsat 22,8 mio. kr. til i 2021 og 47,2 mio. kr....

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement