Psykiaterne tager bladet fra munden: Nyt it-system er en hæmsko

Psykiaterne tager bladet fra munden: Nyt it-system er en hæmsko For først gang kommer de danske psykiatere med en advarsel om Sundhedsplatformen: Risikoen for medicinfejl er øget og betingelserne for at give god behandling er forringet med det nye it-system i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Vi arbejder på at forbedre systemet, svarer de ansvarlige.

Efter flere års tilbageholdenhed går Dansk Psykiatrisk Selskab nu ud med en skarp kritik af det forkætrede it-system Sundhedsplatformen, som regionerne Hovedstaden og Sjælland har indført. »Sundhedsplatformen er en større hæmsko i hverdagen, end det er en hjælp,« siger Gitte Ahle, formand for Dansk Psykiatrisk Selskab. Kritikken kommer ikke fra hvem som helst. Målt på medlemstal er Dansk Psykiatrisk Selskab det fjerdestørste lægevidenskabelige selskab. Gitte Ahle forklarer, at selskabet har holdt kritikken tilbage fordi det er et landsdækkende selskab, og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind