Professor: Immunterapi skal have øremærket midler i ny kræftplan Inge Marie Svane, professor i klinisk cancer immunterapi, har haft foretræde for Folketingets Sundhedsudvalg, hvor hun har anbefalet, at der specifikt sættes penge af til immunterapi i forhold til Kræftplan 4.

Danmark skal investere i immunterapi i forbindelse med Kræftplan 4.  Det var budskabet fra Inge Marie Svane, professor i klinisk cancer immunterapi ved Københavns Universitet og behandlingsansvarlig overlæge på kræftafdelingen på Herlev Hospital, da hun i sidste uge havde foretræde for Folketingets Sundhedsudvalg. Her gjorde hun det meget klart, at der i forbindelse med en ny kræftplan skal investeres i immunterapi. »Jeg ser immunterapien som en kæmpe omvæltning, der vil medføre gennemgribende ændringer i vores nuværende behandlingsstrategier. Aktuelt er der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind