Private jurister blander sig i lægeligt arbejde Den private organisation Gadejuristen respekterer ikke Sundhedsstyrelsens vejledning om behandling af stofmisbrugere i substitutionsbehandling og blander sig på en uheldig måde i misbrugslægernes arbejde.

Det er efterhånden blevet temmelig svært, for ikke at sige umuligt, at være misbrugslæge i Danmark. Det burde det ikke være, for Sundhedsstyrelsen har i 2008 udgivet en rigtig udmærket og forståelig vejledning på området (‘Vejledning om den lægelige behandling af stofmisbrugere i substitutionsbehandling’). Vi er mange læger og centerledere inden for feltet, der efter bedste evne forsøger at efterleve vejledningens hensigter, nemlig at tilbyde stofmisbrugerne den bedste evidensbaserede behandling. De fleste læger og misbrugsinstitutioner er derfor heller ikke bange...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind