Cochrane-fjeren, der blev til fem høns Ledelsen af Cochrane har ikke undsagt mig, og i øvrigt fremlægger jeg ikke holdninger, men kendsgerninger.

Dagens Medicin fik i nr. 8/2014 en Cochrane-fjer til at blive til fem høns. Allerede overskriften ‘Internationalt Cochrane-netværk undsiger Gøtzsche’ er misvisende. Cochranes ledelse har ikke undsagt mig. Og det er fri fantasi, når journalisten skriver, at Cochranes ledelse tager afstand fra mine udtalelser om medicinalindustrien og ikke deler mine holdninger om medicinalindustriens metoder og min konstatering af, af disse metoder kan sammenlignes med organiseret kriminalitet. Cochranes ledelse har slet ikke forholdt sig til disse ting, som er veldokumenterede i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind