Overbelægning sprænger farveskalaen på Aalborg Universitetshospital
Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Overbelægning sprænger farveskalaen på Aalborg Universitetshospital Især de medicinske afdelinger har gennem længere tid haft problemer med overbelægning på Aalborg Universitetshospital. Afdelinger sender patienter i lånesenge til andre afdelinger, og andre initiativer bliver sat i spil. Alligevel ender mange patienter på gangene, og det går ud over arbejdsmiljøet.

På Aalborg Universitetshospital spænder opskaleringsplanens farvekoder over en skala fra grøn til rød, hvor rød er størst belastning af overbelægning. I det seneste halvandet år har Aalborg Universitetshospital været i konstant rød zone, vurderer sygeplejerske og kapacitetskoordinator Linda Ellekjær Toft. Når vi sender patienter videre fra akut modtagecenter, skriver vi altid i oversigten, om patienten kan ligge på en gang eller ej Linda Ellekjær Toft, sygeplejerske og kapacitetskoordinator, Aalborg Universitetshospital I dag, fredag 9. december om eftermiddagen, rækker den gængse...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind