Birgitte Brandsborg (tv.) bliver ledende overlæge på Bedøvelse og Operation 1, mens Iben Schou-Hansen (th.) bliver oversygeplejerske på Bedøvelse og Operation 1.

Fem ud af syv på plads: Operationsområdet på AUH får yderligere to nye afdelingsledere Ledende overlæge Birgitte Brandsborg og oversygeplejerske Iben Schou-Hansen slutter sig begge til afdelingsledelsen på AUH som resultat af en omstrukturering.

Som en del af en større omstrukturering af operationsområdet ansætter AUH i alt syv nye afdelingsledere på de fire nye, selvstændige afdelinger: Bedøvelse og Operation 1, 2 og 3 og Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi. Nu er der sat navne på nummer fire og fem. Birgitte Brandsborg bliver ledende overlæge på Bedøvelse og Operation 1. Hun er uddannet speciallæge i anæstesiologi og har siden 2013 været ansat på AUH. Hun har desuden været klinisk lektor på Aarhus Universitet siden 2014 og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind