Øre-næse-hals-læge i opråb: »Har de helt glemt os i vaccineprioriteringen?«
På trods af at øre-næse-hals-læge på OUH Chadi Abdel-Halim er tvunget til at sidde med ned til 20 centimeters afstand, når han skal undersøge patienter, som potentielt kunne være smittet med COVID-19, har han og kollegerne på afdelingen ikke adgang til andre værnemidler end de samme mundbind og visirer eller briller, som vagtlægerne bruger. Og med hensyn til at blive vaccineret mod COVID-19 står andre lægespecialer på OUH på nuværende tidspunkt foran i køen.

Øre-næse-hals-læge i opråb: »Har de helt glemt os i vaccineprioriteringen?« Øre-næse-halslægerne på Odense Universitetshospital (OUH) er ikke blandt det prioriterede sundhedspersonale, der modtager COVID-19-vaccinen først, selvom de undersøger patienters luftveje helt tæt på. Det undrer læge Chadi Abdel-Halim, der føler, at han og kollegerne er blevet glemt i prioriteringen af sygehusledelsen. OUH's lægefaglige direktør forsvarer prioriteringen, men forstår godt lægernes bekymring.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind