Nyt dansk studie: Information om hjertesygdom øger antallet af influenzavaccinerede Flere danskere er tilbøjelige til at lade sig vaccinere mod influenza, når de modtager et informationsbrev, der fortæller, at vaccinen samtidig reducerer risikoen for hjerteproblemer, viser et nyt dansk studie.

Influenza er hvert år årsag til mere end 500.000 dødsfald på verdensplan.  Især bliver højrisikogrupper ramt. Herunder ældre, personer med diabetes, hjertesygdom eller andre kroniske sygdomme.  Det får sundhedsmyndighederne til at anbefale, at alle over 64 år og folk med kroniske sygdomme lader sig vaccinere mod influenza en gang om året.  Et nyt studie fra Københavns Universitet og Herlev og Gentofte Hospital støtter nu op om influenzavaccinen.  For studiet viser, at flere danskere er villige til at lade sig vaccinere,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind