Nye kurser skal gøre yngre læger klogere på journalføring
»Kurserne vil handle om sundhedsjura i en bred forstand, blandt andet vil der være fokus på  delt ansvar, forvagt-bagvagt-samarbejdet og lægens individuelle ansvar. For det er lige præcis de problematikker, vi har hørt meget om de sidste par måneder,« siger Camilla Rathcke, formand for Yngre Læger (YL), om en række nye kurser, der bliver tilbudt Yngre Lægers medlemmer i 2018.

Nye kurser skal gøre yngre læger klogere på journalføring For at give en større forståelse for bl.a. regler om journalføring afholder Yngre Læger og Styrelsen for Patientsikkerhed en række kurser landet over om sundhedsjura. Første kursus finder sted i dag.

Dokumentationskrav og journalføringspligt har fyldt i mange lægers bevidsthed de seneste måneder, især på grund af Svendborg-sagen. Det har Yngre Læger og Styrelsen for Patientsikkerhed taget konsekvensen af og er gået sammen om en række nye kurser, der skal gøre landets yngre læger klogere på sundhedsjura i bred forstand. Første kursus finder sted onsdag eftermiddag. […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement