Nye kurser skal gøre yngre læger klogere på journalføring
»Kurserne vil handle om sundhedsjura i en bred forstand, blandt andet vil der være fokus på  delt ansvar, forvagt-bagvagt-samarbejdet og lægens individuelle ansvar. For det er lige præcis de problematikker, vi har hørt meget om de sidste par måneder,« siger Camilla Rathcke, formand for Yngre Læger (YL), om en række nye kurser, der bliver tilbudt Yngre Lægers medlemmer i 2018.

Nye kurser skal gøre yngre læger klogere på journalføring For at give en større forståelse for bl.a. regler om journalføring afholder Yngre Læger og Styrelsen for Patientsikkerhed en række kurser landet over om sundhedsjura. Første kursus finder sted i dag.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind