Foto: Sydvestjysk Sygehus

Ny klinisk lektor ved Sydvestjysk Sygehus  Lea Ladegaard Grønkjær er med til at skrive historie. Den 1. december 2021 tiltrådte hun stillingen som klinisk lektor ved Sydvestjysk Sygehus og blev dermed den første med sygeplejefaglig baggrund til at bestride stillingen. 

Ansættelsen af Lea Ladegaard Grønkjær som den første sygeplejefaglige kliniske lektor er en del af en en samlet strategi, hvor sygeplejerskerne på Sydvestjysk Sygehus i højere skal inddrages og bidrage til den kliniske forskning.  Det skriver Sydvestjysk Sygehus i en pressemeddelelse.  Den nyudnævnte sygeplejefaglige kliniske lektor ser frem til at være med til gennem forskning at udvikle sygeplejen, og hun håber, at andre sygeplejersker også vil gå forskningsvejen.  »Det er rigtig stort. Mit ønske er at generere solide forskningsprojekter, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind