Ny klinisk lektor i patologi på Sydvestjysk Sygehus
Martin Wirenfeldt Nielsen er ny klinisk lektor i patologi på Sydvestjysk Sygehus.Foto: Sydvestjysk Sygehus

Ny klinisk lektor i patologi på Sydvestjysk Sygehus Overlæge Martin Wirenfeldt Nielsen er tiltrådt som klinisk lektor ved Institut for Regional Sundhedsforskning på Sydvestjysk Sygehus. Han leder verdens formentlig største samling af menneskehjerner og håber med lektoratet at kunne gøre samlingen tilgængelig for forskning. 

Martin Wirenfeldt Nielsen tiltrådte 1. januar i år som klinisk lektor i patologi ved Institut for Regional Sundhedsforskning – Sydvestjysk Sygehus. Han varetager sideløbende med lektoratet sin stilling som overlæge på Klinisk Patologisk Anatomi. Det skriver Sydvestjysk Sygehus i en pressemeddelelse.  Desuden har den nyudnævnte lektor siden 2018 ledet Hjernesamlingen, der huser 9.479 hjerner fra danske psykiatriske patienter, og dermed formentlig er den største samling af hjerner i verden. Hjernesamlingen hører under Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital.  »Håbet er, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind