»Jeg vil gøre mit yderste for at udvikle SIF i en retning, hvor det fortsat kan levere forskning, myndighedsbetjening og uddannelse af høj kvalitet og med stor gennemslagskraft, både politisk og i praksis,« siger den nye direktør for Statens Institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet, Morten Hulvej Rod.

Ny direktør for Statens Institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet Professor Morten Hulvej Rod hentes ind fra Steno Diabetes Center Copenhagen.

Professor Morten Hulvej Rod er udnævnt til ny direktør for Statens Institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet. Han afløser Morten Grønbæk. Morten Hulvej Rod kommer fra en stilling som chef for Sundhedsfremmeforskning på Steno Diabetes Center Copenhagen og som professor i sundhedsfremme på Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet. Morten sætter ord på ansættelsen i en pressemeddelelse: »I kraft af min baggrund har jeg et indgående kendskab til SIF (Statens Institut for Folkesundhed) og et bredt netværk blandt instituttets medarbejdere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind