»Jeg vil gøre mit yderste for at udvikle SIF i en retning, hvor det fortsat kan levere forskning, myndighedsbetjening og uddannelse af høj kvalitet og med stor gennemslagskraft, både politisk og i praksis,« siger den nye direktør for Statens Institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet, Morten Hulvej Rod.

Ny direktør for Statens Institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet Professor Morten Hulvej Rod hentes ind fra Steno Diabetes Center Copenhagen.

Professor Morten Hulvej Rod er udnævnt til ny direktør for Statens Institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet. Han afløser Morten Grønbæk. Morten Hulvej Rod kommer fra en stilling som chef for Sundhedsfremmeforskning på Steno Diabetes Center Copenhagen og som professor i sundhedsfremme på Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet. Morten sætter ord på ansættelsen i en pressemeddelelse: »I kraft af min baggrund har jeg et indgående kendskab til SIF (Statens Institut for Folkesundhed) og et bredt netværk blandt instituttets medarbejdere...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement