Søren Hess
»Jeg brænder for det gode patientforløb, og min ambition er, at afdelingen skal være et fagligt fyrtårn for nuklearmedicinen i regionen,« siger Søren Hess.Foto: OUH

Ny cheflæge på OUH Søren Hess bliver ny cheflæge på Nuklearmedicinsk Afdeling på Odense Universitetshospital.

Den nye cheflæge på Nuklearmedicinsk Afdeling ved OUH, Søren Hess, kommer fra en stilling som cheflæge for Røntgen, Skanning og Nuklearmedicin på Esbjerg og Grindsted. Det skriver OUH i en pressemeddelelse. »Jeg trådte mine lægefaglige barnesko i Nuklearmedicinsk Afdeling på OUH som studentervikar, uddannelseslæge, afdelingslæge og siden overlæge, og afdelingen har altid haft en særlig plads hos mig,« siger Søren Hess og fortsætter: »Nu ser jeg frem til sammen med chefbioanalytiker Marianne Pedersen og resten af afdelingens ledergruppe at skabe...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement