»Jeg har det som om jeg har fået en fantastisk julegave! Jeg er meget glad, stolt og ydmyg over den tillid, der er vist mig, og ser meget frem til at fortsætte med opgaven,« siger Pernille Cedergreen.

Ny cheflæge på Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv behandling på Herlev og Gentofte Hospital Pernille Cedergreen er speciallæge i anæstesiologi og tiltrådte 1. januar stillingen som cheflæge for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på på Herlev og Gentofte Hospital efter at været konstitueret i stillingen siden 1. oktober.

Inden hun i efteråret blev konstitueret cheflæge på Herlev og Gentofte Hospital i Gentofte, fungerede Pernille Cedergreen i en årrække som overlæge på Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling i Herlev. Fremover indtager hun stillingen i Gentofte som cheflæge på fast basis, og det er vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital, René Priess glad for: »Jeg er rigtig glad for, at Pernille Cedergreen har sagt ja til at varetage opgaven som cheflæge på afdelingen, så vi og medarbejderne får...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement