Mistilliden til sundhedsministeren og STPS vokser To lægegrupper kritiserer i et nyt brev sundhedsministerens initiativer til at genskabe tilliden mellem læger og Styrelsen for Patientsikkerhed. Samtidig har ministeren modtaget et nyt protestbrev, og stadig flere læger udtrykker mistillid gennem underskriftindsamling.

Selv om sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) med otte initiativer har forsøgt at genskabe lægernes tillid til Styrelsen for Patientsikkerhed, ser mistilliden ud til at vokse. De to bevægelser #detkuhaværetmig og ‘Læger for et bedre Sundhedsvæsen’ har netop sendt et åbent brev til sundhedsministeren, hvor de kommer med kritik af de otte nye initiativer, som ministeren fremsatte i slutningen af januar. Initiativerne er ikke præcise nok, lyder hovedbudskabet. »Vi mener, at der allerede nu, inden videreudviklingen og udførelsen af initiativerne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind