Camilla Rathcke
»Vi risikerer at få en masse læger, der går i ansættelser potentielt uden krav på kompetenceudvikling, og uden at vi sikrer speciallæger nok i de specialer, hvor vi har brug for det,« siger Camilla Noelle Rathcke, formand for Lægeforeningen, om Sundhedsstyrelsens udspil til en dimensioneringsplan for 2022-2025.

Lægeformænd kritiserer Sundhedsstyrelsen: Alt for få speciallæger Der kommer til at mangle specialuddannede læger i sundhedsvæsenet, hvis Sundhedsstyrelsen ikke øger antallet af hoveduddannelsesforløb, advarer Lægeforeningen og Lægevidenskabelige Selskaber. Det kan få konsekvenser for fremtidens patienter.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.