Min stakkels arbejdsplads trak det korte strå

Torsdag d. 15. oktober kl 18.08 fødte jeg min anden søn, den lille Jakob. Dét er grunden til I ikke har hørt fra mig de sidste par måneder. Min graviditet har været temmelig hård, og jeg har ikke haft det store overskud til at skrive. Familien og jeg vendte endeligt hjem fra Grønland i slutningen af juli, så jeg kunne begynde i min nye stilling, en uklassificeret reservelægestilling i intern medicin, 1. august. Men allerede dér var jeg temmelig præget...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind