Min stakkels arbejdsplads trak det korte strå

Torsdag d. 15. oktober kl 18.08 fødte jeg min anden søn, den lille Jakob. Dét er grunden til I ikke har hørt fra mig de sidste par måneder. Min graviditet har været temmelig hård, og jeg har ikke haft det store overskud til at skrive. Familien og jeg vendte endeligt hjem fra Grønland i slutningen af juli, så jeg kunne begynde i min nye stilling, en uklassificeret reservelægestilling i intern medicin, 1. august. Men allerede dér var jeg temmelig præget...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement