Millioner til forskning i forskelle i sygdomsmønstre ved type 2-diabetes
»Hvis vi lykkes med at identificere præcist de risikofaktorer og den kombination af dem, som fører til udvikling af type 2-diabetes hos den enkelte patient, forventer vi, at forskningen vil lede til en bedre og mere klinisk anvendelig underinddeling af patienter med type 2-diabetes, som herefter kan anvendes til at skræddersy behandlingen på så tidligt som muligt et tidspunkt,« siger professor og overlæge Allan Vaag fra SDCC om det nye projekt under Steno Diabetes-centrene, der netop har fået 25 millioner i bevilling.

Millioner til forskning i forskelle i sygdomsmønstre ved type 2-diabetes Landets fem Steno Diabetes Centre har fået 25 mio. kr. til at forske i, hvordan personer med type 2-diabetes adskiller sig fra hinanden.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.