Kirsten Nørgaard er en af 14 internationale forskere, som har været med til at udforme de første internationale guidelines for type 1-diabetes.

Første internationale guidelines vedrørende type 1-diabetes  Dansk forsker har været med til at skrive de første internationale guidelines vedrørende behandling af type 1-diabetes. Guidelines er præsenteret på den årlige kongres for EASD.

Den europæiske diabetesforening EASD (European Association for the Study of Diabetes) er gået sammen med den amerikanske pendant ADA (American Diabetes Association) om at lave de første internationale guidelines vedrørende behandling af patienter med type 1-diabetes. Det første udkast til de nye guidelines blev præsenteret på den årlige kongres for ADA i juni, og efter review og kommentarer fra kolleger er det endelige resultat nu blevet præsenteret på kongressen for EASD. Guidelines er samtidig publiceret i både Diabetologia og Diabetes...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind