Nils Høgalmen
MedAssist drifter udelukkende udbudsklinikker og udbuddene kommer typisk i lægedækningstruede områder. Rødby og Horslunde er i den svære ende, men Nils Høgalmen, direktør i MedAssist, har alligevel en forventning om, at man kan etablere og drive lægeklinikker i Rødby og Horslunde, som patienterne bliver glade for.

MedAssist skal drive to udbudsklinikker i Region Sjælland Det lykkedes ikke for Region Sjælland at lokke praktiserende læger til hverken Horslunde eller Rødby. Derfor skal de to lægehuse drives som udbudsklinikker.

Sidste år meddelte virksomheden Nordic Medicare, at den ikke længere ønskede at drive udbudsklinik i Horslunde og Rødby på Lolland.  En beslutning, der blev begrundet med, at Region Sjælland har pustet til lønningerne på vikarmarkedet ved at tilbyde en timeløn i sine egne lægeklinikker, der ligger markant over gennemsnittet.  Beslutningen sendte Region Sjælland ud i et større rekrutteringsfremstød i det lægefattige område, men indsatsen bar ikke frugt – og derfor overtager virksomheden MedAssist nu i stedet stå for driften af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind