Henrik Agrell, adm. direktør
Radiologien i Danmark og de fleste andre vesteuropæiske lande er ramt af ‘the perfect storm’, der sætter især mange mindre og mellemstore hospitaler i en vanskelig situation, lyder det fra Henrik Agrell, adm. direktør for TMC.Foto: Telemedicine Clinic (TMC)

Mangel på specialiserede radiologer driver væksten hos TMC For få radiologer, stadig flere og mere komplekse skanninger og et øget behov for radiologer med sub-specialistkompetencer øger mange nordeuropæiske hospitalers behov for at kunne trække på assistance fra firmaer som TMC, Telemedicine Clinic.

Med tilbud om at assistere de radiologiske afdelinger på hospitalerne i Nordeuropa med at lave beskrivelser af CT- og MR-skanninger og røntgenundersøgelser er firmaet Telemedicine Clinic (TMC) gennem de seneste 20 år blevet en vigtig samarbejdspartner for et stadig mere presset radiologisk fagområde i de nationale sundhedsvæsner. TMC er en del af diagnostikgruppen Unilabs, og virksomhedens årlige vækstrater på 20-25 pct. taler sig eget sprog om en radiologi, der har akut behov for at kunne bruge TMC og andre eksterne...