Eksterne konsulenter og leverandører presser radiologien i Region Sjælland

Eksterne konsulenter og leverandører presser radiologien i Region Sjælland Hovedparten af radiologerne på hospitalerne i Region Sjælland har et privat firma som arbejdsgiver. Karina Vinum, cheflæge for regionens radiologi, efterlyser national plan for at få løst den skæve geografiske fordeling af radiologer og det stigende behov for at trække på eksterne konsulenter.

Som cheflæge for radiologien i hele Region Sjælland skal Karina Vinum fra sit kontor på Sjællands Universitetshospital (SUH) i Køge dagligt forsøge at sikre, at der er den nødvendige radiologbemanding på de syv matrikler, hvor regionens borgere kan få udført billeddiagnostiske undersøgelser. Vi kan se, at der er stadigt flere af de faste læger, der bliver tilknyttet vikarbureauerne, så det bliver stadigt sværere at fastholde lægerne Karina Vinum, cheflæge for radiologien i Region Sjælland Karina Vinum vedgår, at det er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind