Leif Vestergaard Pedersen siger farvel til Kræftens Bekæmpelse
»Der er mange ting, jeg længe gerne har villet lære mere om og bruge tid på at dyrke, men jeg må konstatere, at det bare ikke er blevet til noget, fordi det ikke matcher med direktørkalenderen,« siger Leif Vestergaard Pedersen.

Leif Vestergaard Pedersen siger farvel til Kræftens Bekæmpelse Kræftens Bekæmpelse skal have ny direktør

Efter syv år som administrerende direktør for Kræftens Bekæmpelse har Leif Vestergaard Pedersen besluttet, at det er tid at give stafetten videre. Det skriver Kræftens Bekæmpelse.

62-årige Leif Vestergaard Pedersen, der  har pendlet mellem hjemmet i Jelling og Kræftens Bekæmpelses hovedkontor på Østerbro i København, mener, at tiden er inde til at udfordre sig selv og lære noget nyt.

»Der er mange ting, jeg længe gerne har villet lære mere om og bruge tid på at dyrke, men jeg må konstatere, at det bare ikke er blevet til noget, fordi det ikke matcher med direktørkalenderen,« siger Leif Vestergaard Pedersen, i en kommentar Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

Kræftens Bekæmpelses formand, Dorthe Crüger, beklager Leif Vestergaard Pedersens beslutning om at stoppe som direktør.

»Der findes ikke ret mange, der knokler så hårdt som Leif. Han er utrættelig, når han kan se, at han og Kræftens Bekæmpelse kan gøre en forskel for de danskere, der er ramt af kræft, og han fortjener stor ros og anerkendelse for de flotte resultater, han har stået i spidsen for,« siger Dorthe Crüger i en kommentar.

Leif Vestergaard Pedersen forbliver i Kræftens Bekæmpelse, indtil en ny administrerende direktør er fundet.

Leif Vestergaard Pedersen er uddannet cand.oecon. Han har haft ledende stillinger i sygehusforvaltningen i de tidligere Fyns, Vejle og Århus amter. I 2005 blev han sundhedsdirektør i Region Midtjylland, indtil han pr. 1. juli 2010 tiltrådte stillingen som direktør i Kræftens Bekæmpelse.

Skriv kommentar