Lungemediciner Poul Henning Madsen har haft meget lange arbejdsdage som følge af coronavirussen, men situation er også bekræftende, siger han. Han er stolt over at se, hvad han kolleger udretter for tiden.Foto: Privat

Lægestafetten: I denne tid er jeg ekstra stolt af mine kolleger Lungemediciner Poul Henning Madsen glæder sig over, hvordan en hård tid med coronavirus viser sammenhold og vilje blandt hans kolleger på sygehuset. De dage, hvor han formår at komme hjem i ordentlig tid, spiller han ‘Pandemic’ med sine to døtre.

Poul Henning Madsen, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Jeg møder kl. 7.15. Der er få andre kollegaer, der er kommet, som jeg siger godmorgen til og hører, om der er sket noget siden sidst. Jeg bor i Vejle, så jeg kører på arbejde. Det er lidt en kunst – hvis man kører i det rigtige tidsrum, er der ingen problemer med trafikken, men da jeg som nybegynder kørte senere, endte jeg altid med at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind