Lægeforeningen om finanslovsforslag: Nu skal det være psykiatriens tur
Foto: Joachim Rode

Lægeforeningen om finanslovsforslag: Nu skal det være psykiatriens tur Med sit finanslovforslag lægger regeringen op til at ville investere i psykiatrien med penge fra en såkaldt forhandlingsreserve på cirka 600 mio. kr. ”Det er positivt, at regeringen ser behovet for at løfte psykiatrien, men indtil videre er midlerne fra forhandlingsreserven ikke øremærket psykiatrien. Det er afgørende, at det sker. Nu skal det være psykiatriens tur,” siger Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke.

Regeringen har netop fremlagt sit finanslovsforslag for 2023. Her foreslår finansministeren, at Folketinget skal bruge midlerne fra den såkaldte forhandlingsreserve på cirka 600 millioner kroner på sundhed, herunder psykiatri og ældre.  Jeg vil opfordre regeringen og Folketinget til at sætte de nødvendige midler af. Nu skal det være psykiatriens tur Camilla Rathcke, formand, Lægeforeningen Det er positivt, at regeringen har øje for det store behov for at investere i psykiatrien, mener Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke.  “Ideelt set skulle hele det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind