Lægefaglig vicedirektør på pension: Man skal stoppe, mens legen er god
Foto: Privat

Lægefaglig vicedirektør på pension: Man skal stoppe, mens legen er god I knap ni år har Peter Treufeldt haft ansvaret for den sundhedsfaglige udvikling af psykiatrien i Region Hovedstaden. Næste måned giver han stafetten videre og takker af fra posten, der har gjort det muligt for ham at indfri flere af de visioner, han havde, da han tiltrådte, men som også har kastet sager af sig, han ikke ønsker for nogen at skulle stå igennem.

Peter Treufeldt ligner ikke en, der står med det ene ben ude ad døren. Reolen på hans kontor på fjerde sal er stuvende fuld af tunge bøger om psykiatriske diagnoser og ledelsesstrategi, og den lægefaglige vicedirektørs blomstrede skjorte sender signal om, at han føler sig hjemme på Kristineberg 3 på ydre Østerbro. Det er ikke så mærkeligt. Det administrative hovedsæde for Region Hovedstadens Psykiatri har været hans ’andet hjem’ de sidste ni år, men nu er det slut. 1. september ...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind