Region Hovedstaden har ansat to nye professorer i børne- og ungdomspsykiatri Anne Katrine Pagsberg og Anne Thorup er nye kliniske professorer i forskningsenheden på børne- og ungdomspsykiatrisk center i Region Hovedstadens Psykiatri.

Region Hovedstadens Psykiatri og Københavns Universitet har fra årsskiftet fået to nye professorer i forskningsenheden på børne- og ungdomspsykiatrisk center i Region Hovedstadens Psykiatri. Anne Thorup og Anne Katrine Pagsberg er tiltrådt som professorer for en fem-årig periode. Forskningslektor og speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Anne Thorup skal i sit professorat sætte fokus på forebyggelse og tidlig invention, mens overlæge Anne Katrine Pagsberg skal centrere sit professorat om klinisk interventionsforskning. Det oplyser Region Hovedstadens Psykiatri i en pressemeddelelse. »Flere og flere børn...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind