Kritisk læge til samtale med ledelsen i Svendborg-sag Overlæge Kristian Rørbæk Madsen, Odense Universitetshospital, var i to debatindlæg kritisk over for sygehusledelsens udmeldinger i den såkaldte Svendborg-sag. I sidste uge var han til samtale med afdelingsledelsen.

Onsdag 8. november var overlæge Kristian Rørbæk Madsen, anæstesiologisk-intensiv afdeling på Odense Universitetshospital, til møde med afdelingens konstituerede ledende overlæge Jens Schierbeck. Baggrunden for mødet var debatindlæg i Dagens Medicin og Ugeskrift for læger, hvor Kristian Rørbæk Madsen bl.a. har kritiseret, at ledelsen på Odense Universitetshospital underkender betydningen af landsretsdommen i den såkaldte Svendborg-sag, ikke står ved sit ansvar for arbejdsforholdene på hospitalet, og dermed risikerer at lade lægerne i stikken, når de har gjort brug af en mundtlig ordination....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind