Kristian Rørbæk Madsen: Møde med ledelsen var et forsøg på at knægte min ytringsfrihed Overlæge Kristian Rørbæk Madsen, der i debatindlæg har været kritisk over for ledelsen på OUH i forbindelse med Svendborg-sagen, siger nu direkte, at ‘kammeratlig samtale’ var et forsøg på at knægte hans ytringsfrihed.

»Jeg vil ikke, som jeg dybest set skrev til ham i går, ikke hænge uenighederne ud på de nationale medier. Vi skal i fællesskab forsøge at løse problemerne internt. Jens, du kan jo informere ham om, at der arbejdes på sagen, og så kunne han jo overveje at give os arbejdsro…« Sådan skriver hospitalsdirektør Michael Dall, Odense Universitetshospital, 8. november i en mail til Jens Schierbeck, konst. ledende overlæge på anæstesiologisk-intensiv afdeling. Den omtalte ‘ham’ er overlæge Kristian Rørbæk Madsen....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind