Krisesamtaler i Region Syddanmark er populære blandt praksislæger
»I PLO har vi beregnet, at det vil koste ca. 36 mio. kr. om året, hvis krisesamtalerne indføres i hele landet. Så ja, det koster nogle penge, men det giver os en mulighed for at holde hånden under folk på et område, hvor der mangler både tiltag og hurtige henvisningsmuligheder, og er patienterne sygemeldt i længere tid, er det meget svært at komme tilbage på arbejdsmarkedet,« siger Mireille Lacroix, næstformand i PLO.Foto: Privat

Krisesamtaler i Region Syddanmark er populære blandt praksislæger Siden 2019 har praktiserende læger i Region Syddanmark haft mulighed for at tage et særskilt honorar for krisesamtaler med deres patienter, som de eneste i landet. Det har været populært blandt lægerne, som ønsker ordningen udbredt til resten af landet. En manøvre der, ifølge PLO, vil koste regionerne ca. 36 mio. kr. årligt.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind