Kræftforsker modtager Lundbeckfondens Yngre Forskerpris
Kræftforsker Janine Erler fra Københavns Universitet modtager Lundbeckfondens Yngre Forskerpris 2017.

Kræftforsker modtager Lundbeckfondens Yngre Forskerpris Cancer-biolog og professor Janine Erler fra Københavns Universitet modtager som den første kvinde Lundbeckfondens Yngre Forskerpris 2017.

Hun har leveret flere skelsættende forskningsresultat på kræftområdet og er på den baggrund blevet en internationalt anerkendt topforsker med publiceringer i de vigtigste videnskabelige tidsskrifter. Derfor modtager den 39-årige professor og cancer-biolog, Janine Erler, Lundbeckfondens Yngre Forskerpris 2017. Det skriver Lundbeckfonden i en pressemeddelelse. Janine forsker i, hvordan mikromiljøet omkring tumorer er med til at stimulere kræftcelle-vækst, invasion og metastasering. Hun startede som forskningsleder ved BRIC (Biotech Research and Innovation Centre) på Københavns Universitet i 2008 og har siden etableret en stærk...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind